About Arts Nation

Serving the Community through the Arts – this is the journey that Arts Nation*, the not-for-profit music and dance school for children and adults of all ages, is embarking on with the official launch of our initiative. Arts Nation strongly believes that through our classes, our students can build their musicianship and performing arts capacity, be confident, and enhance creativity and artistic competence. Students also indirectly give back to the less privileged young children through Arts Nation’s community projects. *Arts Nation is one of the key projects of AMPA Education. All proceeds raised will be given towards community projects. 

Why Arts Nation? 

  • Community projects contribution
  • Self-confidence and creativity enhancement
  • Internationally recognised curriculum
  • Artistic skills development
  • Musicianship and performing arts capacity establishment 

Our Vision 

To give every child in Vietnam access to an international standard of CREATIVE EDUCATION through music and the performing arts in order to develop holistic citizens with global mindsets and local values. 

Our Mission 

Serving the Community through the Arts 

Câu chuyện thương hiệu

ART

Nghệ thuật chính là cách thể hiện những suy nghĩ, ý tưởng; là sự tái hiện những gì ta thấy hoặc tưởng tượng; là con đường dẫn tới cái đẹp – nơi mà sự sáng tạo được sinh ra và nuôi dưỡng.

MUSIC

Nghệ thuật là cách mà chúng ta không ngừng sáng tạo, mang lại những giá trị lớn về tinh thần

LIFE

Cuộc sống luôn là chất liệu, là nguồn cảm hứng tạo nên nghệ thuật và âm nhạc. Và cũng chính âm nhạc, nghệ thuật đã làm cho cuộc sống này tuyệt diệu hơn.

Tại Armuli with Arts Nation

  • Nghệ thuật – Âm nhạc – Cuộc sống được kết nối, cộng hưởng và phát triển tích cực bằng giáo dục.
  • Các học viên được tạo môi trường để tiếp cận, cảm thụ âm nhạc và nghệ thuật một cách tự nhiên, đều đặn như một sự gợi mở cho các con tự cảm nhận và nhìn ra tiềm năng của chính mình.
  • Armuli cùng các thầy cô sẽ là người đồng hành, chia sẻ tri thức, mang các chương trình, giáo trình và nền tảng giảng dạy thú vị, chuyên nghiệp và uy tín từ quốc tế đến với các học viên. Và hơn hết là tạo được sự thoải mái, yêu thích, hứng khởi cũng như động lực để các con biết đặt quyết tâm kiên trì, phát triển và tỏa sáng không những trong lĩnh vực nghệ thuật mà còn trong cả cuộc sống của các con.

AMPA Education

As an international non-governmental organization, AMPA Education is committed to investing all funding in teacher training/improvement projects and building innovative educational platforms to bring the young generation the opportunity to approach/feel music and art.

The main goal of AMPA Education is to raise awareness and develop creative education through the project of creating Dream Spaces – Dream Spaces across Vietnam. We renovate and provide facilities, providing a music and arts learning environment for students across the country.

VIA Education

The Vietnam Institute of Arts Education (VIA Education) offers innovative educational programs (music and performing arts) of international standards; provides research materials and training programs for teachers; introduces and publishes up-to-date and high-quality textbooks/learning materials. Since then we have raised the bar for music and art education in Vietnam and built an outstanding and sustainable arts community.